El 15 de març participa al Fòrum Obert “A Sant Andreu cuidem la nostra gent?”

El Fòrum Obert “A Sant Andreu cuidem la nostra gent?”, que tindrà lloc el proper dijous 15 de març a l’Ateneu l’Harmonia, vol comptar amb la participació dels veïns i veïnes de Sant Andreu. El punt de partida és clar: la seva veu i les seves experiències són imprescindibles per construir col•lectivament un barri en funció del benestar de les persones i les famílies.

El Fòrum Obert es realitza en el marc del projecte “Temps i Cures al Barri”, que  persegueix tres objectius principals:

1. Sensibilitzar a la ciutadania sobre la centralitat de la cura en la nostra societat i el desigual repartiment del temps destinat a aquestes tasques.

2. Recollir idees i propostes per part dels veïns i veïnes del barri per millorar els serveis dels equipaments municipals per facilitar la conciliació en l’ús del temps i les cures.
3. Prioritzar actuacions i accions viables per tal de millorar els temps de cura de les persones que viuen al barri.

Per a acomplir els seus objectius, la participació activa del veïns i veïnes del barri és fonamental, ja que tots cuidem i tots necessitem ser cuidades i per tant és el veïnat qui millor sap com fer del barri un espai que té cura dels seus habitants.

El Fòrum Obert comptarà amb un espai segur i facilitat per professionals per poder parlar del que sabem, sentim i volem en relació a la cura, i també del que ens falta, ens molesta o ens indigna. L’equip facilitador en el Fòrum canalitzarà totes les veus perquè puguin integrar-se com a diagnòstic o com a proposta al resultat del projecte.

 T’esperem el dijous 15 de març a les 18.00 hores, a l’Ateneu l’Harmonia (carrer Sant Adrià 20).

Hi haurà servei d’acollida per infants.

Adjuntem el cartell de l’esdeveniment adjunt i agrairíem la vostra col·laboració per fer la major difusió possible.