Ja us podeu inscriure a les activitats de la campanya T’estiu Molt

Del 21 d’abril al 9 de maig s’obre el període d’inscripcions a les activitats de vacances d’estiu de la campanya T’estiu Molt. Podeu trobar-hi Casals, Campus Olímpia, Colònies, Bressols d’estiu, Campaments, etc. En total, més de 980 activitats, organitzades per més de 400 entitats de la ciutat perquè els infants i adolescents de Barcelona d’entre 1 i 17 anys gaudeixin del període de vacances.

La campanya de vacances d’estiu, a més, facilita l’accés a les activitats a tots els infants i adolescents de la ciutat, gràcies al suport econòmic i de recursos humans de l’Ajuntament a aquelles famílies i infants que, per motius econòmics o personals, necessiten una atenció especial per accedir a les activitats.

Es becaran, amb un màxim d’una activitat per nen/a i complint els requisits establerts, tots els infants de la unitat familiar que ho sol·licitin i estiguin empadronats al municipi de Barcelona. Les persones interessades en demanar l’ajut econòmic han d’adreçar-se a l’entitat organitzadora de l’activitat, recollir el full de sol·licitud i, un cop emplenat, tramitar la sol·licitud a partir de dissabte 21 d’abril i fins dimecres 9 de maig de 2018, sense abonar cap quantitat a compte. Hauran de presentar la documentació indicada al dors del Full de sol·licitud, que l’entitat els lliurarà en el moment de la inscripció, a qualsevol Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de la ciutat.

Trobareu tota la informació sobre les activitats i les inscripcions al web de la campanya.