Temps de lleure per a les persones amb diversitat funcional

“Temps per a tu” és un servei destinat a fomentar el lleure de qualitat dels infants, del jovent i de les persones adultes amb diversitat funcional.

 

El 3 de desembre es celebra el Dia internacional de les persones amb discapacitat i l’Ajuntament  de Barcelona posa en valor el treball diari que desenvolupen les entitats i les institucions amb i per les persones amb diversitat funcional, així com el compromís per seguir avançant cap a una societat plenament inclusiva i accessible.

Des del Pacte del Temps de Barcelona per una organització del temps més saludable, igualitària i eficient ens proposem fer ressò de totes aquelles actuacions que millorin el temps de vida quotidiana de totes les persones, sent una d’elles el servei “Temps per a tu” destinat a fomentar el lleure de qualitat dels infants, del jovent i de les persones adultes amb diversitat funcional. Aquest servei s’ofereix a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat que depèn de l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI i dels districtes de la ciutat.

“Temps per a tu” és un servei que alhora que vetlla per  la conciliació de la vida laboral i personal de les famílies cuidadores, ofereix, a les persones amb diversitat funcional, activitats lúdiques i jocs adaptats a les diferents edats. Les activitats es planifiquen tenint en compte les preferències i els interessos de les persones participants i són dutes a terme per professionals d’entitats que treballen en l’àmbit del lleure per a persones amb diversitat funcional.

 Més informació