Inici

Benvingut, benvinguda al portal de turisme de l'Ajuntament de Barcelona, on trobaràs informació sobre la política turística de la ciutat, la gestió i les actuacions que s'estan duent a terme, així com dades i estadístiques de l'activitat turística.

 • Forum TurisTIC

  Els propers 19 i 20 d'abril tindrà lloc la cinquena edició del Fòrum TurisTIC, un congrés dedicat a l'aplicació de les tecnologies de la informació al sector del turisme. L'eix central d'enguany serà el turisme sostenible, i s'hi presentaran casos d'èxit, pràctiques empresarials i taules de debat sobre solucions tecnològiques que milloren la sostenibilitat de la destinació, la industria turística, l'entorn o els propis viatgers. Pots inscriure-t'hi  aquí.

 • Presentació del Pla Estratègic de Turisme 2020

  La Sala Teatre del CCCB va acollir el dilluns 30 de gener la presentació del Pla Estratègic de Turisme 2020, que recull les línies d’actuació que guiaran les polítiques turístiques de l’Ajuntament durant els propers anys.

  El Pla respon als reptes identificats en un procés de diagnosi compartida amb nombrosos agents. Pots consultar-ne el document de propostes aquí.

 • Pla especial urbanístic per a l'ordenació d'allotjaments turístics

 • Barcelona: ciutat i entorn

  Les principals dades estadístiques de turisme a la ciutat

 • Meet Barcelona

  L’espai dels qui volen descobrir què és Barcelona

 • HUT: Habitatges d’Ús Turístic

  Cercador d’habitatges d’us turístic legals

 • TU- JO-BCN Compartim Barcelona

  Tu cuides la ciutat. Jo també. Compartim Barcelona

 • PAM Decidim Barcelona

  Segueix el procés d’elaboració del Pla municipal

 • ZonaBus

  Estacionament per autocars turístics

 • Baròmetre

  Consulta els resultats del Baròmetre semestral de Barcelona

Notícies

10 març, 2017 - 13:21

Creix la xarxa de ciutats per a la sostenibilitat del turisme urbà

Turisme. Berlín, Hamburg i Munic se sumen a la xarxa de ciutats per la gestió sostenible del turisme urbà que lidera Barcelona.

1 març, 2017 - 12:24

Concurs internacional per recuperar la Rambla per al veïnat

La Rambla. Les propostes que optin a transformar el passeig hauran de preveure, estudiar i analitzar els aspectes i efectes socials més enllà dels urbanístics.

20 febrer, 2017 - 13:59

Una nova ciutat global

Economia. L’Ajuntament reforça la promoció econòmica internacional de Barcelona per consolidar-la com a ciutat oberta, dinamitzar l’economia local, generar ocupació de qualitat i reduir desigualtats.

15 febrer, 2017 - 20:20

Primer pas per regular els vehicles de mobilitat personal

Mobilitat. L’ús del casc, l’edat mínima per utilitzar-los i la velocitat a la qual poden circular, aspectes principals de la norma.

Llegir més