Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Accessibilitat Web

Accessibilitat web

El portal www.barcelona.cat té com a compromís crear webs amb disseny universal i  continguts accessibles, sense obstacles visuals, ni tecnològics i per al major nombre possible d'usuaris i usuàries, apropant així la comunicació municipal i l'ús de les noves tecnologies als ciutadans.

Per dur a terme aquest objectiu, aplica la normativa estàndard WAI (Web Accessibility Iniciative) adoptada per la Unió Europea. La finalitat és que la majoria de les webs de www.barcelona.cat compleixin les pautes d'accessibilitat de nivell AA definides per les normes WAI (WCAG 2.1).

Això significa que tant una persona amb algun tipus de discapacitat, com qualsevol altra que es trobi en una circumstància que dificulti l'accés a la informació de la pàgina web, podrà accedir als continguts amb èxit.

L'evolució de les noves tecnologies de la informació, tant en format web com en format multidispositiu, permet que els continguts oferts a través del canal internet siguin cada vegada més accessibles. L'Ajuntament de Barcelona, en línia amb el compromís adquirit amb l'accessibilitat universal, ha considerat que la divulgació de la informació sobre l'accessibilitat web i de multidispositius és un servei important per a aquells usuaris i aquelles usuàries que necessitin una guia per accedir sense dificultat a les webs de www.barcelona.cat