Accessibilitat Web

Esteu aquí

Aplicacions

L'Ajuntament de Barcelona ofereix a la ciutadania serveis, aplicacions i documents en altres formats, que de vegades requereixen un programa (programari) o un connector (plug-in) per poder accedir al seu contingut. En tots els casos el suport és gratuït i d'accés lliure.

Per als documents PDF:

L'ajuntament treballa contínuament per oferir documents PDF accessibles. Es validen tant el disseny visual com la seva estructura interna. Per poder llegir-los adequadament a través d'un lector de pantalla o d'altres ajudes tècniques, cal obrir el document PDF amb el programa Adobe Acrobat Reader. Assegureu-vos que no l'esteu consultant a través del visualitzador de documents d'un navegador web. Quan l'obriu amb el programa Adobe Reader assegureu-vos també que les propietats de compatibilitat d'accessibilitat estan correctament activades i configurades. En aquest enllaç podeu consultar tota la informació sobre com configurar les preferències d’accessibilitat d’Adobe.

Atenció:

Depenent del nombre de pàgines, en alguns casos, la preparació del document quan s'obre amb Adobe Reader pot trigar uns segons. Cal esperar per tal que la percepció de l'usuari de lector de pantalla no sigui que el document està en blanc o que es tracta d’una imatge inaccessible.