Publicada la resolució provisional de la Convocatòria General de Subvencions 2023

Teniu fins al 13 de juny per presentar la documentació que es requereixi, tramitar una al·legació, o presentar una renuncia. Les reformulacions, fins al 27 de juny

Banner Convocatòria General de Subvencions. Resolució provisional. 2023. En lletres liles i negres sobre una vista aèria de la ciutat.
31/05/2023 - 11:34 h

Avui s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) la resolució provisional d’atorgament o denegació de la Convocatòria General de Subvencions per a projectes i activitats de districte i de ciutat durant l’any 2023.

També  trobareu l’anunci al web de l’Ajuntament de Barcelona, i es comunicarà a les entitats mitjançant l’adreça de correu electrònic o el número de telèfon mòbil facilitat en les sol·licituds.

Terminis

El 13 de juny acaba el termini de 10 dies hàbils per presentar la documentació que es requereixi, així com per tramitar una al·legació o presentar una renúncia. Podeu consultar els documents que heu d’aportar que estan identificats amb una lletra.

Així mateix, en el cas que l’import proposat en l’atorgament de la resolució provisional sigui inferior al que vau sol·licitar, i això dificulti el desenvolupament del projecte segons estava previst, us recomanem que presenteu una reformulació. El document de reformulació el trobareu a l’espai del web de la convocatòria general 2023 i teniu, en aquest cas, fins al 27 de juny per presentar-lo (20 dies hàbils).

Si teniu algun dubte podeu enviar un missatge al correu electrònic subvencionsimpd@bcn.cat.