‘El teu cos, el teu camp de plaer’, un projecte que visibilitza el desig de totes

Reivindica el desig sexual de les dones amb discapacitat a través d’un vídeo-campanya que es va presentar al juny a Ca la Dona.

Cartell de la presentació del vídeo, text negre i rosa sobre fons gris amb dibuixos de diferents tipus de cossos de dona.
31/07/2023 - 10:42 h - Feminismes i dona barcelona.cat

El projecte  ‘El teu cos, el teu camp de plaer’ lluita contra els prejudicis envers la sexualitat de les dones amb discapacitat. Consta d’un vídeo divulgatiu de sensibilització a la ciutadania amb diversitat funcional i sexual, tallers per a dones i entitats per a treballar la sexualitat en dones dissidents i una exposició amb el mateix objectiu.

A través del vídeo divulgatiu, les dones denuncien com els seus cossos acostumen a ser infantilitzats, vistos com a dessexualitzats, deserotitzats o incapaços. Amb una mirada anticapacitista posa sobre la taula que la sexualitat no es limita als aspectes productius i reproductius. De la mateixa manera, qüestiona els estereotips dels cossos normatius i desitjables i defensa els que es queden fora.

El projecte de l’entitat Sida Studi, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, així com amb el suport en la difusió per part de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat. L’IMPD col·laborarà també en properes accions.

Pots veure el vídeo a Youtube i saber-ne més sobre el projecte fent click al següent enllaç.