Reducció de preus al transport públic

Definició 

Existeixen diversos títols de transport que donen dret a viatjar de forma gratuïta o a preus reduïts:

  • Targeta Rosa: dóna dret a viatjar en els transports públics de forma gratuïta o a preu reduït i a obtenir determinats descomptes i avantatges a establiments adherits.
  • Passi Metropolità d'Acompanyant de persones amb discapacitat per al transport públic de l'AMB: permet als seus posseïdors utilitzar els serveis de transport públic col·lectiu amb un acompanyant per la zona 1 de l'Àrea Metropolitana de Barcelona sense que l'acompanyant hagi de pagar el viatge. Té validesa temporal i es renova periòdicament si es demostren les condicions per ser-ne beneficiari.
  • Targeta de pensionistes i de persones amb discapacitat i els seus acompanyants per als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya: permet a pensionistes, persones amb discapacitat i els seus acompanyants viatjar amb descompte per la xarxa ferroviària dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).
  • Targeta Daurada de RENFE: permet obtenir reduccions al preu del bitllet en funció del tren i dia de la setmana. Aquestes reduccions poden arribar al 40 % en AVE, mitjan distància i rodalies.
Si hi detectes qualsevol error o trobes que hi manca algun recurs, informa’ns-en a través d’aquest formulari​.

Comparteix aquest contingut