Serveis odontològics

Definició 

A la ciutat de Barcelona existeixen diferents recursos odontològics per a persones amb discapacitat:

  • Servei d'Odontologia i Ortodòncia de l'Hospital Sant Joan de Déu. Tel. 93 253 21 17. De titularitat pública i per a persones amb discapacitat menors de 18 anys. Cal derivació del CAP.
  • Unitat d'Atenció Odontològica a persones amb Discapacitat (UAOD) de l'Hospital de Sant Rafael. Telèfon 93 211 25 08. Cal derivació del CAP. Cobreix les intervencions quirúrgiques, la resta de tractaments són privats.
  • Hospital Odontològic Universitat de Barcelona al Campus de Bellvitge. Tel. 93 260 76 00. Atén a pacients amb patologia associada. Es presta a usuaris que puguin col·laborar amb l'administració d'anestèsia parcial, ja que no poden aplicar anestèsia total. Només és gratuït per a persones amb més de 60 anys o beneficiàries d'una pensió no contributiva. La cobertura pública es limita a l'extracció de queixals.
  • Clínica Dental de la Fundació Hospital Sant Pere Claver. Tel. 93 443 12 00. Ofereix un Servei d'Atenció a Persones amb Discapacitat (APD). Si les persones són derivades de Serveis Socials o de Salut gaudeixen d'una reducció del 25% del preu. Si són titulars de targeta rosa la reducció és del 20%. Quan la discapacitat és severa i no permet treballar als professionals perquè es requereix anestèsia, se'ls envia a l'Hospital de Sant Rafael.
  • Servei d'ortodòncia i d'odontologia de l'Obra Benefico Social del Nen Déu. Tel. 93 435 68 86 / 93 436 82 02. Amb carta de presentació de serveis socials poden valorar preus reduïts a partir del seu Patronat. També ofereix descomptes a titulars de la targeta rosa.
  • Centres amb descomptes per a persones usuàries de la Targeta Rosa.
Si hi detectes qualsevol error o trobes que hi manca algun recurs, informa’ns-en a través d’aquest formulari​.

Comparteix aquest contingut