​L'alcaldessa de Barcelona visita el servei d'atenció a la infància de Torre Baró

​L'alcaldessa de Barcelona visita el servei d'atenció a la infància de Torre Baró

21/12/2019 - 11:33

L'alcaldessa Ada Colau, junt a la regidora d’Infància, Joventut, Persones Grans i Diversitat Funcional, Marga Marí-Klose, han visitat el servei d'atenció a la infància amb alteracions en el desenvolupament o risc de patir-ne, situat al Casal de Barris de Torre Baró.

Aquest servei es va inaugurar l’octubre de 2018​ per ampliar la cobertura del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) de Nou Barris cap a la Zona Nord, apropant l’atenció als infants i a les famílies que viuen als barris de Torre Baró, Ciutat Meridiana i Vallbona.

La visita de l’alcaldessa a l’antena de la Zona Nord li ha permès conèixer les instal·lacions així com reunir-se amb la direcció i els professionals, per conèixer de primera mà les particularitats d’aquest servei i les novetats del nou Model Creixem. El Model Creixem defineix l’aposta de millora de l’atenció precoç en els CDIAPs de gestió municipal, que passa principalment per l’increment de professionals i d’espai dedicat al servei, així com per la promoció de la prevenció i del treball en xarxa amb la resta d’agents que intervenen en el desenvolupament dels infants.

El CDIAP de Nou Barris, juntament amb el de Ciutat Vella, són els dos CDIAPS de la xarxa pública que gestiona l’Ajuntament, a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

Comparteix aquest contingut