XI Jornada Apropa't al món de les persones amb discapacitat

XI Jornada Apropa't al món de les persones amb discapacitat

07/05/2019 - 09:36

La iniciativa permet als alumnes de diverses escoles posar-se a la pell de les persones amb discapacitat

Els dies 2 i 3 de maig, sota el lema “Escolta, veus com no som tan diferents… caminem junts?”, set escoles del districte de Nou Barris van participar a la jornada XI Jornada Apropa’t al món de les persones amb discapacitat. Es tracta de dos dies d’activitats, tallers i jocs de sensibilització i difusió de la situació de les persones amb discapacitat, per facilitar a l’alumnat a posar-se en la pell d’una persona amb diversitat funcional.

Algunes de les activitats en les que van poder participar van ser un taller de reciclatge per fer-te un moneder, jocs de sensibilització visual, taller d’accessibilitat a la via pública, reptes cooperatius, curset de llengua de signes, joc de les emocions, slaloms amb cadira de rodes.

Les escoles participants són l’Escola Marinada, l’Escola Calderó, l’Escola Santiago Rusiñol, Escola Víctor Català, que van assistir-hi el dia 2, i la Escola Timbaler del Bruc, l’Escola Prosperitat i l’Escola FEDAC-AMILCAR.

És una iniciativa del propi districte de Nou Barris i de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), amb la col·laboració del Consell sectorial de Persones amb Discapacitat de Nou Barris, el Centre de Recursos Pedagogics, voluntaris del Centre Cruïlla de Ciutat Meridiana, Fundació Adapta2 i Lexia.

Comparteix aquest contingut