Cicle de trobades dirigides a empreses per a la inclusió laboral

Cicle de trobades dirigides a empreses per a la inclusió laboral

20/09/2021 - 10:50

El 6 d'octubre s'inaugura el cicle adreçat al teixit empresarial de la ciutat amb la xerrada virtual 'Repensant l'empresa del futur, claus per a la inclusió amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible'.

El 6 d’octubre s’inaugura el cicle de xerrades adreçades al teixit empresarial de la ciutat organitzades per la Xarxa per a la Inclusió Laboral.

Empresari o empresària, vols que la teva empresa inclogui persones que aportin talent i capacitats diverses? Aquest cicle et dona un espai per compartir algunes experiències i formes exitoses de fer-ho, centrant el tema en la inclusió laboral de les persones amb discapacitat i en el guany que la diversitat aporta a uns i altres.

El cicle proposa tres xerrades-debat:

  • El 6 d’octubre, amb el títol ‘Repensant l’empresa del futur, claus per a la inclusió amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)’. A càrrec de Josep Maria Canyelles, de Respon.cat i Josep Maria Batalla de la Casa de Carlota & friends, experts en la temàtica. Moderarà Francina Ballester de l’entitat ACAPPS. 
  • El 10 de novembre, amb el títol ‘Beneficis per a les empreses: la inclusió beneficia a totes, de les petites a les més grans’. La xerrada tindrà com a ponents Àngels Garcia i Degà, advocada i directora de l’Equip d’Assessorament Laboral (EAL) de l’IMPD i Valentí Valencia Iranzo, soci i tècnic d’Economia Social del Col·lectiu Ronda. Modererà Jordi Relaño de la Fundació Tres Turons.
  • El 3 de desembre, amb el títol ‘L’èxit de la inclusió: quins són els factors que ho fan possible’. Els ponents seran els representants d’empreses com el Tibidabo, el Corte Inglés i l’Obrador dels 15. Modera Anna Parera (ACIDH). Descobreix més en aquest vídeo on Adán Froilán, tècnic de selecció del Departament de Persones del TIBIDABO, ens explica que un dels seus objectius és establir relacions sòlides que assegurin la igualtat i la diversitat al parc.  

Totes les xerrades seran en línia de les 12.30 a les 14 hores, obertes a tothom i gratuïtes. Cal inscripció prèvia. La podeu fer omplint el formulari d’inscripció.

Un cop us hàgiu inscrit se us enviarà l’enllaç per participar a les xerrades-debat.

Comparteix aquest contingut