Coneix les activitats que organitzen els Districtes en el marc del #DIPD2021

Coneix les activitats que organitzen els Districtes en el marc del #DIPD2021

26/11/2021 - 17:02

Els diferents Districtes de Barcelona han preparat activitats accessibles i inclusives per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat durant els mesos de novembre i desembre.

En el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, la ciutat de Barcelona prepara un ric i ampli ventall d’actes, tallers i taules rodones pensant en la inclusivitat i l’accessibilitat de la seva ciutadania. La façana de l’Ajuntament de Barcelona i les seus dels diferents Districtes s’il·luminaran de color taronja de les 18.00 a les 22.00 hores, per celebrar l’efemèride. Els Districtes també han organitzat una Flashmob amb la cançó ‘Bendita la vida’ del grup Txarango i una coreografia creada per Artenea. Un cant a la vida i a la transformació del ser a partir de l’amor i de l’apertura del cor.

Tothom en podrà gaudir prop de casa i de manera gratuïta d’actes, des d’ara fins a mitjans de desembre.

A banda d’aquestes accions conjuntes cada districte ha preparat les seves activitats; tals com exposicions, rutes, debats, tallers, espectacles, conferències, trobades, entre d’altres, i els seus actes commemoratius.

Consulta tot el programa d’activitats de ciutat i de districtes.

Consulta els últims canvis aplicats en el programa d’activitats de Ciutat Vella.

Comparteix aquest contingut