Dies de tancament del Banc del Moviment per vacances d'estiu

Dies de tancament del Banc del Moviment per vacances d'estiu

21/07/2020 - 14:04

El Banc del moviment, el servei de préstec de productes de suport per persones amb discapacitat i/o dificultats de moviment, romandrà tancat durant les vacances d’estiu. Les peticions rebudes durant aquest període s'atendran a la tornada.

Durant aquest període de tancament les persones que ho necessitin poden enviar un correu amb la seva petició a l’adreça electrònica bancdelmoviment@bcn.cat i serà atesa a partir de la reobertura dels dos punts d’atenció passades les vacances d’estiu.

  • El punt d’atenció BCN Esquerra (La Llar): tanca del 31 de juliol al 2 de setembre i torna a obrir a partir el dijous 3.
  • El punt d’atenció BCN Dreta (BSMO): tanca del 30 de juliol al 7 de setembre i torna a obrir a partir el dimarts 8.

El Banc del moviment és un servei municipal que s’ofereix en col·laboració amb les entitats Banc Solidari de Material Ortopèdic, Associació Catalana de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple i Nexe Fundació. La funció d’aquest servei és proporcionar productes de suport a la mobilitat a les persones que ho necessitin en servei de préstec per un període inicial de 6 mesos. Per altra banda, el Banc del Moviment funciona gràcies a la solidaritat de particulars i d’entitats que donen productes per a la seva reutilització.

Més informació del Banc del Moviment, a la Guia de recursos de l’Ajuntament de Barcelona per a persones amb discapacitat.

Comparteix aquest contingut