Propostes accessibles i inclusives a la Festa Major de Sarrià 2019

Propostes accessibles i inclusives a la Festa Major de Sarrià 2019

03/10/2019 - 13:30

El mes d'octubre marca aquest any l’inici de la Festa Major de Sarrià. Del 4 al 13 d'octubre, Sarrià s’omple d’activitats per a tots els públics, gustos i edats. Mostres de cultura popular, concerts, activitats infantils, cercaviles, gegants, diables i diablesses, teatre, balls, sopars populars…

Podeu consultar totes les activitats del programa aquí.

Pel que fa a les activitats accessibles, la festa dona el tret de sortida el divendres 4 d’octubre amb el pregó i el brindis d’inici de festa major a la plaça del Consell de la Via. Aquesta any l’inici de la festa anirà a càrrec de la Fundació Aspasim, l’Associació ASSIS, l’Associació CEDRA i Belén Barrabés.

El pregó comptara amb les mesures d’accessibilitat a la comunicació següents:

  • Subtitulació en pantalla
  • Interpretació en llengua de signes

El diumenge, 6 d’octubre, de 10 a 14 hores tindrà lloc la 26a Trobada Gegantera de la Vila de Sarrià que farà un cercavila pels carrers més cèntrics de Sarrià, i balls a la Plaça del Consell de la Vila. Així mateix, podrem gaudir del rebateig d’en Normag, el primer gegant amb discapacitat de Catalunya, promogut per la Fundació Aspasim, i que és nou membre de la família de gegants de Sarrià-Sant Gervasi.

El mateix diumenge a les 17.30h la companyia de conta contes formada per persones amb discapacitat de la Fundació Aspasim obrirà el Fes-te als balcons, un itinerari artístic pels balcons de Sarrià.

Recordeu viure la festa de forma responsable, respectant el descans dels veïns i veïnes, els espais comuns i a totes les persones que, com vosaltres, participen de les activitats festives.

Comparteix aquest contingut