Jornada "L’habitatge cooperatiu: una oportunitat per a les persones amb discapacitat"

Jornada "L’habitatge cooperatiu: una oportunitat per a les persones amb discapacitat"

26/04/2022 - 10:03

El dijous 28 d'abril, de 18 a 20 hores, a la Biblioteca Bon Pastor, tindrà lloc la jornada 'L'habitatge cooperatiu: una oportunitat per les persones amb discapacitat'.

La jornada es podrà seguir de forma presencial i és oberta a tothom, no requereix inscripció.

Programa de la jornada

L’acte començarà a les 18 hores amb la benviguda a càrrec de la regidora d’habitatge i del districte de Sant Andreu, Lucia Martin.

A continuació, Ivan Gallardo, tècnic de gerència d’habitatge, iniciarà la ponència titulada “L’habitatge cooperatiu: una oportunitat per a les persones amb discapacitat”, que serà moderada per Francesc Prat de l’Associació Amputats Sant Jordi.

Després començarà la taula rodona “Bones pràctiques i models en habitatge cooperatiu socials”, moderada per Esther Adrové de la Fundació Astras i amb la participació de:

  • Sr. Martí Prat de Vida Cooperativa i Entresol.
  • Sra. Susana Gómez de l’Associació Art-teràpia Artenea.
  • Sra. Mo Roger, directora de l’Àrea Social de Grup Cooperatiu TEB.
  • Sr. Jose Téllez de Sostre Cívic, projecte la Balma.

Després de la taula rodona, s’obrirà un torn de preguntes i, quan aquest acabi, Esther Adrové, membre de la Xarxa d’Accessibilitat i Vida Independent, tancarà la jornada.

Mesures d’accessibilitat

La sala on tindrà lloc la jornada està equipada amb anell magnètic. Tanmateix, si esteu interessats en assistir a la jornada i necessites mesures d’accessiblitat comunicativa, les podeu sol·licitar enviant un correu electrònic a yanguita@bcn.cat fins el dimarts 26 d’abril.

Comparteix aquest contingut