Jove de Ciutat Vella! Volem conèixer la teva experiència durant el confinament

Jove de Ciutat Vella! Volem conèixer la teva experiència durant el confinament

24/12/2021 - 11:36

Es tracta d'un projecte d'investigació impulsat per la Universitat de Girona en la que participa l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) promovent la participació de joves amb discapacitat del districte de Ciutat Vella.

L’Institut Municipal de les Persones amb Discapacitat participa en el projecte de recerca “Infants, joves i comunitats resilients: identificació i anàlisi de pràctiques socials i educatives des d’una perspectiva multidimensional i interseccional per a fer front a la pandèmia”, liderat per la Universitat de Girona.

Aquest projecte de recera vol identificar i analitzar quines experiències i/o activitats dirigides a joves o amb la seva participació, van tenir lloc durant la pandèmia per fer-hi front, especialment els mesos de confinament. El projecte posa el focus en cinc territoris de Catalunya, entre ells Ciutat Vella. Si vius en aquest districte i tens entre 18 i 29 anys, pots participar responent aquest qüestionari. L’enquesta és anònima i té un temps de realització estimat d’entre 10 i 15 minuts.

Coneix i aprèn més del projecte “Infants, joves i comunitats resilients” a la web de la Universitat de Barcelona i amb aquest vídeo promocional.

Comparteix aquest contingut