L'associació AVI s'incorpora al Banc del Moviment

L'associació AVI s'incorpora al Banc del Moviment

20/01/2022 - 13:17

L'Associació per a la Vida Independent s’incorpora per contribuir a la professionalització del servei municipal i per a gestionar el punt d’atenció del Banc del Moviment BCN Dreta.

L’Associació per a la Vida Independent (AVI) s’incorpora com a nova entitat col·laboradora al Banc del Moviment, xarxa solidària de productes de suport de Barcelona.

AVI s’incorpora per contribuir a la professionalització del servei municipal i per a gestionar el punt d’atenció del Banc del Moviment BCN Dreta ubicat a Nou Barris, prenent el relleu al Banc Solidari de Material Ortopèdic (BSMO).

Què és l’Associació per a la Vida Independent?

L’Associació per a la Vida Independent és una entitat pública sense ànim de lucre. Té com a objectiu principal atendre les persones amb dependència i diversitat funcional, des del camp dels productes de suport, l’adaptació de l’entorn, la tecnologia i la domòtica. 

Qué és el Banc del Moviment?

El Banc del moviment és un servei municipal que s’ofereix en col·laboració amb les entitats Nexe Fundació, l’Associació Catalana de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple i l’Associació per la Vida Independent.

La funció d’aquest servei és proporcionar productes de suport a les persones que ho necessitin en servei de préstec per un període inicial de 8 mesos. Per altra banda, el Banc del Moviment funciona gràcies a la solidaritat de particulars i d’entitats que donen productes per a la seva reutilització.

Podeu posar-vos en contacte amb el Banc del Moviment trucant al telèfon  610223707 o enviant un missatge al correu electrònic bancdelmoviment@bcn.cat

Comparteix aquest contingut