L'Escola Politècnica Superior d'Edificació s'uneix al projecte Comerç Accessible Sense Barreres (CASBA)

L'Escola Politècnica Superior d'Edificació s'uneix al projecte Comerç Accessible Sense Barreres (CASBA)

26/11/2021 - 17:09

Amb aquestes activitats, acaba la participació de la Universitat Politècnica de Catalunya d'enguany. Sumant esforços seguim avançant per fer un comerç més accessible per a les persones amb discapacitat.

Més de 50 alumnes de L’EPSEB (Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona) i l’ETSAB (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona) surten al carrer amb cadires de rodes i bastons per posar-se a la pell de les persones amb discapacitat. Els i les estudiants han estat acompanyats, en tot moment, per persones amb discapacitat de diferents entitats i per les associacions de comerciants del barri de Can Baró, a Horta, i de Sant Martí.

Les activitats realitzades han estat:

  • Sessió ‘Entitats a l’aula’: Sessió conjunta dels alumnes de l’EPSEB i l’ETSEB amb les professores Sandra Bestraten i Montse Bosch. Persones col·laboradores de les entitats del sector de la discapacitat han explicat a l’alumnat les seves experiències amb l’accessibilitat.
  • Recorregut per l’eix comercial del barri Can Baró: Activitat feta pels alumnes de l’ETSAB.
  • Pràctica d’accessibilitat al districte de Sant Martí: Activitat feta pels alumnes de l’EPSEB.

Des del seu naixement, el projecte CASBA ha analitzat l’accessibilitat de 29 eixos comercials i 756 comerços de la ciutat.​

El projecte CASBA contribueix a fer de Barcelona una ciutat més inclusiva i accessible. És per això que a partir del segon semetre de 2022 es continuarà treballant amb la Salle a Sarrià.

Comparteix aquest contingut