L'Estiu per a tu, un estiu de lleure per a tothom

L'Estiu per a tu, un estiu de lleure per a tothom

23/06/2020 - 09:14

Més de 700 places perquè infants i joves amb diversitat funcional gaudeixin d’activitats de lleure durant els mesos de juliol i agost.

Des de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) s’ha impulsat i subvencionat el programa L’Estiu per a tu, d’activitats de lleure específiques per infants, joves i persones adultes amb discapacitat i els seus germans i germanes.

El programa ofereix, entre altres, casals, colònies i estades fora de la ciutat amb activitats esportives, culturals i artístiques, perquè tothom gaudeixi de l’estiu i les famílies puguin conciliar la seva vida personal i familiar.

Les activitats del programa L’Estiu per a tu:

  • Es duran a terme entre el 29 de juny i el 4 de setembre.
  • Es realitzaran en grups reduïts i seguint les mesures de protecció establertes per garantir la salut de participants i monitors/res.
  • Tenen un cost que serà sufragat, en bona part, a través de la subvenció de l’IMPD i la resta haurà de ser abonat per la persona interessada en el moment de fer la inscripció.
  • La inscripció anirà a càrrec de les entitats que gestionen les activitats i estarà oberta fins que s’exhaureixin les places.
  • Les activitats que no tinguin un mínim d’inscripcions seran anul·lades.

Consulta el programa i les entitats que gestionen cada activitat

Aquest programa s’ha pogut tirar endavant gràcies a la tasca d’entitats especialitzades en lleure inclusiu com Jocviu, Nexe Fundació, Oratge, Ratio i Trastero de las Artes i els equips de professionals que en formen part.

L’Estiu per a tu forma part de la campanya d’activitats extraordinària ​100% Estiu, oberta a tothom i impulsada per l’Ajuntament per fer front a les conseqüències de la covid19.

Les persones que vulguin més informació poden escriure un missatge al correu electrònic tempsperatu@bcn.cat

Pàgina web del 100% Estiu

Comparteix aquest contingut