L'IMPD manté actius els serveis, consulta les vies de contacte

L'IMPD manté actius els serveis, consulta les vies de contacte

30/04/2020 - 10:53

L'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat ha adaptat els serveis a les mesures de seguretat sanitària que requereix la covid-19, per seguir atenent a les persones amb discapacitat.

El Servei d’Atenció al Públic, l’Equip d’Assessorament Laboral i els Centres de Desenvolupament i Atenció Precoç atenen de manera presencial aquelles situacions necessàries i mantenen l’atenció telemática. L’atenció presencial es farà seguint les mesures d’higiene i protecció per evitar el contagi per covid-19.

El Servei d’Assessorament Jurídic, creat arrel de la situació d’emergència per covid-19, manté la seva activitat telemàticament.

Podeu consultar les vies de contacte de cada servei:

Servei d’Atenció al Públic (SAP). Informació i orientació sobre temes que afectin a les persones amb discapacitat o a les entitats que treballen en l’àmbit. El SAP atén al públic de manera telemàtica i ​presencial amb cita prèvia. Podeu demanar cita prèvia o contactar-hi via:

 • Correu electrònic: sap@bcn.cat
 • Telèfon 934 132 775 (de dilluns a divendres, de 09.30 a 13.30 h) i del 010.
 • A través de la plataforma d’atenció en línia de l’Ajuntament de Barcelona, omplint aquest formulari.

L’horari d’atenció presencial amb cita prèvia és de dilluns a divendres de les 9 a les 14 h.

Equip d’Assessorament Laboral (EAL). Assessorament i atenció social i emocional a treballadors i treballadores amb discapacitat i a persones que cerquen ocupació. L’EAL atén al públic de manera telemàtica i presencial amb cita prèvia. Hi podeu demanar cita prèvia o contactar-hi via:

 • Correu electrònic: ealocupacio@bcn.cat
 • Telèfon 934 132 839 (de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h)

L’atenció presencial es realitzarà a hores convingudes.

Servei d’Assessorament Jurídic (SAJ). Informació i orientació per garantir els drets de les persones amb discapacitat en situació de pandèmia per la covid-19: dubtes en relació a les condicions laborals, situacions de possible discriminació en l’atenció sanitària o l’accés a tractaments mèdics, manca d’accessibilitat comunicativa als serveis públics, denegacions de suport a persones amb discapacitat en els diferent àmbits de la vida. Hi podeu contactar via:

 • Correu electrònic: sap@bcn.cat
 • Telèfon 934 132 775 (de dilluns a divendres, de 09.30 a 13.30 h) i del 010.
 • A través de la plataforma d’atenció en línia de l’Ajuntament de Barcelona, omplint aquest formulari.

Centres de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP). Els CDIAP EIPI Ciutat Vella i CDIAP EIPI Nou Barris estan oberts per atendre directament als infants de 0 a 6 anys amb dificultats de desenvolupament o risc de patir-ne, a les seves famílies i al seu entorn més important. Ho fan presencialment, mantenint les mesures sanitàries necessàries i continuen fent l’atenció telemàtica, quan l’atenció presencial no és possible.

Les famílies d’aquests districtes que necessiten demanar atenció per al seu fill o filla, o que ja la tenen però volen contactar amb un/a terapeuta, poden fer-ho via:

CDIAP – EIPI Ciutat Vella:

  • Correu electrònic: eipicv@bcn.cat
  • Telèfon: 932 564 685 (de 9.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres)
  • Adreça: carrer Reina Amàlia, 33. Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de les 9 a les 14 h.

CDIAP – EIPI Nou Barris:

  • Correu electrònic: eipinb@bcn.cat
  • Telèfon: 932 564 700 (de 9.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres)
  • Adreça: carrer Luz Casanova, 11. Horari d’atenció al públic: d dilluns a divendres de les 9 a les 14 h.

Comparteix aquest contingut