L'IMPD manté actius els serveis, consulta les vies de contacte

L'IMPD manté actius els serveis, consulta les vies de contacte

30/04/2020 - 10:53

L'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat ha adaptat els serveis a les mesures de seguretat sanitària que requereix la covid-19, per seguir atenent a les persones amb discapacitat.

El Servei d’Atenció al Públic, l’Equip d’Assessorament Laboral atenen de manera presencial, amb cita prèvia, aquelles situacions necessàries i mantenen l’atenció telemática. L’atenció presencial es farà seguint les mesures d’higiene i protecció per evitar el contagi per covid-19.

Els Centres de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç i el Servei d’Assessorament Jurídic, creat arrel de la situació d’emergència per covid-19, mantenen la seva activitat telemàticament.

Podeu consultar les vies de contacte de cada servei:

Servei d’Atenció al Públic (SAP). Informació i orientació sobre temes que afectin a les persones amb discapacitat o a les entitats que treballen en l’àmbit. Hi podeu demanar cita prèvia i contactar via:

 • Correu electrònic: sap@bcn.cat
 • Telèfon 934 132 775 (de dilluns a divendres, de 09.30 a 13.30 h) i del 010.
 • A través de la plataforma d’atenció en línia de l’Ajuntament de Barcelona, omplint aquest formulari.

L’horari d’atenció presencial amb cita prèvia és de dilluns a divendres de les 9 a les 14 h.

Equip d’Assessorament Laboral (EAL). Assessorament i atenció social i emocional a treballadors i treballadores amb discapacitat i a persones que cerquen ocupació. Hi podeu demanar cita prèvia i contactar via:

 • Correu electrònic: ealocupacio@bcn.cat
 • Telèfon 934 132 839 (de dilluns a divendres, de 9:30 a 13.30 h)

L’atenció presencial es realitzarà a hores convingudes.

Servei d’Assessorament Jurídic (SAJ). Informació i orientació per garantir els drets de les persones amb discapacitat en motiu de l’estat d’alarma decretat per evitar l’expansió de la COVID-19. Dubtes en relació a les noves condicions ​​laborals, dificultats de mobilitat durant el desconfinament, situacions de discriminació en l’atenció sanitària o d’accés a tractaments mèdics, manca d’accessibilitat comunicativa als serveis públics, denegacions de suport a persones amb discapacitat en diferent àmbits de la vida. Hi podeu contactar via:

 • Correu electrònic: sap@bcn.cat
 • Telèfon 934 132 775 (de dilluns a divendres, de 09.30 a 13.30 h) i del 010.
 • A través de la plataforma d’atenció en línia de l’Ajuntament de Barcelona, omplint aquest formulari.

Centres de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP). CDIAP EIPI Nou Barris i CDIAP EIPI Ciutat Vella reobriran les portes per atendre presencialment als infants de 0 a 6 anys amb dificultats de desenvolupament i a les seves famílies. Ho faran de manera progressiva, començant pels casos definits com a prioritaris, mantenint les mesures sanitàries necessàries i continuant l’atenció telemàtica amb la resta de casos. Les famílies d’aquests districtes que necessiten demanar atenció per al seu fill o filla, o que ja la tenen però volen contactar amb un/a terapeuta, poden fer-ho via:

CDIAP – EIPI Ciutat Vella:

  • Correu electrònic: eipicv@bcn.cat
  • Telèfon, 932 564 685 (de 9.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres)

CDIAP – EIPI Nou Barris:

  • Correu electrònic: eipinb@bcn.cat
  • Telèfon: 932 564 700 (de 9.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres)

Comparteix aquest contingut