Activitat de sensibilització amb cadira de rodes a la Festa Major del Fort Pienc

Activitat de sensibilització amb cadira de rodes a la Festa Major del Fort Pienc

06/07/2015 - 00:00

Durant la celebració el passat mes de juny de la Festa Major del barri de Fort Pienc, a l’Eixample, el passat 13 de juny es va organitzar una activitat de sensibilització per a la mainada durant la qual tots els nens i nenes participants van poder comprovar per si mateixos cóm és moure’s amb cadira de rodes per la ciutat. Una cinquantena d’infants van poder gaudir de l’activitat, que va ser realitzada per l’entitat ECOM, una federació d’entitats que agrupa a nombroses associacions del sector de la discapacitat a tot Catalunya.

A sobre la cadira, van poder comprovar la part divertida i positiva de moure’s sobre rodes, i també experimentar les dificultats amb què una persona amb mobilitat reduïda es troba diàriament per salvar pendents, graons i rampes inadequades.

Les activitats de sensibilització sobre discapacitat permeten que les persones sense discapacitat, infants o adults, puguin experimentar per si mateixes el fet de viure amb una diversitat funcional com la mobilitat reduïda, la discapacitat visual o la discapacitat auditiva. Es tracta d’activitats que contribueixen a conscienciar a la població sobre les necessitats d’aquestes persones, de manera que, a poc a poc, tothom dins la seva vida diària o professional les tingui en compte tot contribuint a un món més just i igualitari.

Comparteix aquest contingut