Nomenades les deu representants de les persones amb discapacitat al Consell Rector

Nomenades les deu representants de les persones amb discapacitat al Consell Rector

29/07/2021 - 17:52

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau Ballano, ha emès el decret que designa com a representants de les persones amb discapacitat al Consell Rector de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, les candidatures més votades al juny. 

Un mes després dels resultats electorals i passat el període d’impugnacions, s’ha emès el decret que nomena les deu representants de les persones amb discapacitat dins l’Ajuntament. Tenint en compte el percentatge de la població amb discapacitat a la ciutat, s’escollien 5 persones amb discapacitat física o orgànica, 2 amb trastorn de salut mental, 1 amb discapacitat intel·lectual, 1 amb discapacitat auditiva i 1 amb discapacitat visual.

Enguany, per primer cop, les candidatures més votades en cada sector de la diversitat funcional hi han estat totes femenines. Aquestes són les deu dones nomenades com a representants de les persones amb discapacitat de la ciutat per als propers quatre anys al Consell rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat:

Sector de persones amb discapacitat física o orgànica

Sector de persones en situació de trastorn de salut mental

Sector de persones amb discapacitat intel·lectual

Sector de persones amb discapacitat auditiva

Sector de persones amb discapacitat visual

Les eleccions al Consell Rector de l’IMPD van tenir lloc al juny. El procés electoral es va dur a terme de l’1 al 16 de juny per via electrònica i entre el 17 i el 19 de juny de manera presencial.

Amb el nomenament institucional s’avança en un procés de participació ciutadana perquè les persones amb discapacitat decideixin la ciutat accessible i inclusiva que volen.

Consulta més informació sobre els resultats electorals.

Comparteix aquest contingut