Nova temporada d'espectacles familiars accessibles

Nova temporada d'espectacles familiars accessibles

13/01/2022 - 13:03

Els dos nous espectacles compten amb vista anticipada i tàctil, interpretació de llengua de signes, subtitulació i autodescripció en directe.

Comencem nou any amb dos nous espectacles familiars accessibles.

Els espectacles compten amb aquestes mesures d’accessibilitat:

  • Audiodescripció en directe
  • Subtitulació en pantalla
  • Interpretació en llengua de signes
  • Visita anticipada (mitja hora abans de l’espectacle)

‘Mos-Kids’

Amb motiu de la Festa Major de Sant Antoni, arriba el nou espectacle familiar ‘Mos-Kids’ a càrrec de la companyia Cia Alea Teatre. Tindrà lloc el dissabte 22 de gener a les 17.30 hores al Centre Cívic Cotxeres Borrell (Carrer Biladomat 2-8).

L’espectacle teatral de caràcter familiar narra la història de la Sati Mosquit, una nena-mosquit que emprèn un viatge cap a un món desconegut amb l’objectiu d’aprendre a volar. L’espectacle multidisciplinari incorpora elements del clown, els titelles, la dansa i la música, i està adaptat a la “nova normalitat”. Té una durada de 55 minuts aproximadament.

Està pensat per a un públic familiar, pares i mares amb infants a partir dels quatre anys.

L’entrada és gratuïta. Podeu realitzar les inscripcions a partir del 15 de gener a les 9 hores de dues formes:

  • Telefònicament: trucant al 93 324 83 50
  • En línia: en aquesta pàgina web.

‘Les sirenes són calbes’

Estava previst pel diumenge 6 de febrer a les 12 hores al  Centre Cívic Tomasa Cuevas. S’ha postergat seguint les recomanacions en vigor per contenir l’augment dels casos de Covid. 

Aquest espectacle còmic i poètic narra les aventures de dos adults immersos en el ritme frenètic de la societat actual, en un món oníric a través d’una rentadora i la recerca d’uns mitjons desaparellats. ‘Les sirenes són calbes’ reclama el dret a no haver de ser gris pel fet de ser adult, a triar en què volem emprar el nostre temps i que ens recorda que nosaltres tenim les respostes del que estem buscant.

Podeu consultar el programa d’activitats del Centre Cívic.

La programació familiar accessible de l’Ajuntament de Barcelona sorgeix fruit de la col·laboració de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat amb els districtes de Les Corts, l’Eixample i Sant Andreu. Les mesures d’accessibilitat dels espectacles garanteixen el gaudi i la participació de tots els infants i les seves famílies: interpretació en llengua de signes, subtitulació en pantalla, servei d’audiodescripció en directe, etc.

Comparteix aquest contingut