Nous espectacles familiars accessibles

Nous espectacles familiars accessibles

13/01/2022 - 13:03

Els espectacles van dirigits a un públic familiar i compten amb mesures d'accessibilitat que els fan plenament inclusius.

Els espectacles compten amb aquestes mesures d’accessibilitat:

  • Audiodescripció en directe
  • Subtitulació en pantalla
  • Interpretació en llengua de signes
  • Visita anticipada (mitja hora abans de l’espectacle)

El petit elefant

L’espectacle tindrà lloc el 24 d’abril, de les 12 a les 13 hores, al pati interior d’illa de la Casa Elizalde (carrer València, 302)

Explica la història d’un petit elefant molt tafaner que no para de fer preguntes. Per això, s’arriscarà a endinsar-se a la jungla i viure una profitosa i alhora perillosa descoberta. Una simpàtica rondalla, amb tocs d’humor, tendresa i, en algun moment, un xic de dramatisme, que evoca l’innat desig dels infants de descobrir, explorar, aprendre i… fer-se grans. Un espectacle que parla de valors com la curiositat, les diferències, els sentiments, les alegries i els temors.

Està pensat per a un públic familiar, pares, mares i familiars amb infants a partir de 3 anys.

L’entrada té un cost de 3 euros. Podeu realitzar les inscripcions a partir del 15 d’abril a les 9 hores a través del web de la Casa Elizalde.

Els músics de Bremen in concert

El diumenge 19 de Juny a les 12 hores al Centre Cívic Tomasa Cuevas-Les Corts tindrà lloc l’obra teatral “Els músics de Bremen in concert” a càrrec de la companyia Pot Teatre.

Aquest espectacle comptarà amb les següents mesures d’accessibilitat:

  • Autodescripció en directe
  • Subtitulació en pantalla
  • Interpretació en llengua de signes
  • Visita anticipada

Pots reservar la teva entrada gratuitament de dilluns a divendres (de 16 a 20 hores) trucant al telèfon 93 291 64 62 o bé presencialment a la recepeció del centre cívic, en el mateix horari. Podeu trobar més informació d’aquest espectacle en aquest enllaç.

La programació familiar accessible de l’Ajuntament de Barcelona sorgeix fruit de la col·laboració de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat amb els districtes de Les Corts, l’Eixample i Sant Andreu. Les mesures d’accessibilitat dels espectacles garanteixen el gaudi i la participació de tots els infants i les seves famílies.

Comparteix aquest contingut