Oberta la convocatòria de subvencions pel 2020

Oberta la convocatòria de subvencions pel 2020

13/12/2019 - 10:01

El dimecres 8 de gener a les 16.30h a la seu de l'Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI - sala Espai 1 (c. València, 344, entresòl), es durà a terme la sessió informativa sobre la convocatòria amb atenció a l’àmbit de les persones amb discapacitat

La Comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona, en sessió celebrada el passat dia 5 de desembre de 2019 ha aprovat la Convocatòria General de Subvencions 2020 per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat. El termini de presentació de sol·licituds per part de les entitats serà del 2 al 30 de gener de 2020, ambdós inclosos. És important tenir en compte que no serà admesa a tràmit cap sol·licitud presentada fora del termini establert.

Podeu trobar la documentació de la convocatòria a la web de l’Ajuntament de Barcelona: https://ajuntament.barcelona.cat/ca/informacio-administrativa/subvencions
La principal novetat d’enguany és la obligatorietat de la presentació telemàtica de la sol·licitud.

Sessió informativa
Dimecres 8 de gener a les 16.30h, es durà a terme la sessió informativa sobre la convocatòria de subvencions amb una especial atenció a l’àmbit de les persones amb discapacitat. La sessió informativa serà a l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, a la sala Espai 1 (c. València, 344, entresòl).

Si esteu interessats a assistir-hi, us agrairem que confirmeu la vostra assistència al correu subvencionsimpd@bcn.cat abans del 7 de gener. En cas que necessiteu qualsevol mesura d’accessibilitat per a la sessió informativa, podeu fer la petició en aquest mateix correu electrònic, fins el 2 de gener.

A més, com cada any, Torre Jussana elabora tutorials i formacions per les entitats de la ciutat. Podeu trobar més informació a la seva pàgina web (http://www.tjussana.cat/)

Comparteix aquest contingut