Oberta la convocatòria de subvencions per fer projectes d'inclusió laboral

Oberta la convocatòria de subvencions per fer projectes d'inclusió laboral

19/04/2022 - 13:33

El termini de presentació de les sol·licituds és del 19 d'abril al 9 de maig, ambdós inclosos.

S’han publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) les bases generals de la Convocatòria per a l’atorgament de subvencions per a dur a terme projectes d’inclusió laboral de persones amb discapacitat i/o trastorn de salut mental en el mercat ordinari, impulsada per l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD).

L’IMPD ha obert aquesta segona convocatòria de subvencions bianual per seguir impulsant l’ocupació de les persones amb discapacitat.

Les subvencions tenen la intenció de reforçar aquells projectes d’inclusió laboral d’entitats que tinguin un servei d’inserció amb una trajectòria mínima de dos anys d’antiguitat. El pressupost assegurat per aquestes subvencions és d’1.000.000 euros. Cal destacar que l’import màxim subvencionable és el 80% de l’import total del projecte presentat.

Les entitats interessades podeu consultar els requisits i la documentació a presentar, així com fer el tràmit, a través de l’Oficina Virtual de Tràmits de l’Ajuntament.

Per qualsevol aclariment o ampliació d’informació podeu contactar amb el Servei d’Atenció al Públic a través del correu electrònic subvencionsimpd@bcn.cat

Podeu consultar les bases de la convocatòria de subvencions publicades al BOPB​. 

Comparteix aquest contingut