Presenta la teva candidatura a les eleccions del Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat

Presenta la teva candidatura a les eleccions del Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat

23/01/2021 - 17:38

Del 25 de gener al 15 de març, les persones interessades poden presentar la seva candidatura a les eleccions del Consell Rector i l’IMPD anima les persones amb discapacitat a participar i d’aquesta manera garantir la seva veu en la presa de decisions polítiques.

Les eleccions són una oportunitat per poder participar, decidir i transformar la ciutat de Barcelona.

Al Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) hi participen 10 persones amb discapacitat de Barcelona. Cada 4 anys han de canviar aquestes 10 persones. Aquest 2021 toca escollir-ne de noves i, per fer-ho, es fan aquestes eleccions.

Aquestes 10 persones representants del col·lectiu es distribueixen per sectors de discapacitat de manera proporcional a la seva presència a la població, és a dir, 5 places per al sector de persones amb discapacitat física o orgànica, 2 per trastorn de salut mental, 2 per discapacitat intel·lectual, i 3 places més dividides en els sectors de persones amb discapacitat intel·lectual, auditiva i visual.

Poden presentar-se a les eleccions aquelles persones que tinguin més de 18 anys i una discapacitat o diversitat funcional  pròpia del sector on presenti la candidatura.

Les candidatures poden ser individuals o conjuntes. En un cas i en l’altre, per presentar-se cal preparar una sèrie de documentació i d’informació que inclou, entre altres, una breu presentació del candidat o candidata, un document de suport del sector de la discapacitat pel qual es presenta la candidatura i un resum del programa electoral. A la pàgina web de les eleccions podeu consultar tota la documentació necessària per presentar la candidatura.

Aquesta documentació i informació es pot presentar de dues maneres:

  • Per internet:

Entrant en aquest enllaç si es presenta una candidatura individual.
Entrant en aquest enllaç si es presenta una candidatura conjunta.

  • De manera presencial al Servei d’Atenció al Públic de l’IMPD demanant cita prèvia a través de l’adreça electrònica eleccionsimpd@bcn.cat o del telèfon 934 132 716 (de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.30 h i dimarts de 16.00 a 18.30 h).

A la pàgina web de les eleccions trobareu tota la informació detallada.

També podeu fer consultes o resoldre dubtes a través de:

  • Adreça electrònica: eleccionsimpd@bcn.cat
  • Telèfon: 934 132 716 (de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.30 h i dimarts de 16.00 a 18.30 h)

Comparteix aquest contingut