Presentació de la programació Espectacles familiars accessibles

Presentació de la programació Espectacles familiars accessibles

23/09/2019 - 11:37

Dimecres 9 d'octubre a les 18h al SAT! Sant Andreu Teatre (carrer Neopàtria, 54 de Barcelona) es donaran a conèixer els espectacles accessibles per a famílies que programa l'Ajuntament de Barcelona per al curs 2019 - 2020.

Durant la presentació es podrà gaudir del tastet d’un espectacle familiar de clown i màgia amb la companyia La Xicana. L’acte comptarà amb servei d’intèrpret en llengua de signes (LSC), subtitulació en pantalla i audiodescripció.

Us preguem que confirmeu l’assistència a acrespiera@bcn.cat o al telèfon 934132834 de 9 a 15h. Cal que indiqueu el vostre nom i cognoms, e-mail o telèfon de contacte, el nombre de persones que vindreu i, si és el cas, el nom del servei/entitat de la que formeu part.
Aforament limitat.

La programació familiar accessible de l’Ajuntament de Barcelona sorgeix fruit a la col·laboració de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat amb els districtes de Les Corts, l’Eixample i Sant Andreu. Inclou vuit espectacles que tindran lloc al SAT! Sant Andreu Teatre, al Centre Cívic Casa Elizalde i al Centre Cívic Tomasa Cuevas.

Tots els espectacles inclouen:

  • audiodescripció
  • intèrpret en llengua de signes (LSC)
  • subtitulació en pantalla
  • visita anticipativa i tàctil 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle

 

Comparteix aquest contingut