Presentació de la Xarxa d’Accessibilitat i Vida Independent (XAVI)

Presentació de la Xarxa d’Accessibilitat i Vida Independent (XAVI)

24/01/2019 - 14:40

El proper dimarts 29 de gener a la Lleialtat Santsenca es presenta la Xarxa d’Accessibilitat i Vida Independent (XAVI) com a xarxa d'acció de l’Acord Ciutadà

El proper 29 de gener  la Xarxa d’Accessibilitat i Vida Independent (XAVI) es constitueix com a Xarxa d’Acció de l’Acord Ciutadà. La XAVI està formada per quatre grups, Accessibilitat, Habitatge i Vida Independent, Suport a famílies i Oci inclusiu, que ara s’uneixen per treballar conjuntament i de forma unificada.

El seu objectiu és construir junts, des de diferents visions, agrupant un total de 67 entitats i promoure la transformació de la ciutat, eliminant barreres culturals i socials, per tal que les persones amb diversitat funcional puguin viure en igualtat de condicions i amb una plena inclusió, garantint així els seus drets.

També pretenen avançar en la conscienciació i la sensibilització ciutadana, impulsar la participació i el treball col·laboratiu, provocar el pensament crític i constructiu des de la diversitat i, sobretot, coproduir models, projectes i accions.

L’esdeveniment tindrà lloc el dimarts 29 de gener a les 10:30 a la Lleialtat Santsenca

.

Comparteix aquest contingut