Programació d’Espectacles Familiars Accessibles d'aquesta temporada

Programació d’Espectacles Familiars Accessibles d'aquesta temporada

10/10/2019 - 07:47

Durant el curs 2019-2020 es realitzaran vuit espectacles accessibles destinats a un públic infantil i familiar als districtes de les Corts, l’Eixample i Sant Andreu.

Consulta la programació d’Espectacles Familiars Accessibles en PDF accessible. Les entrades es podran adquirir a l’espai on té lloc cada espectacle.

Dimecres 9 d’octubre va tenir lloc al SAT! Sant Andreu Teatre la presentació de la Programació d’Espectacles Familiars Accessibles d’aquest curs. S’han programat vuit propostes en diferents barris de la ciutat, totes amb audiodescripció, intèrpret en llengua de signes (LSC), subtitulació en pantalla, accessibilitat per persones amb mobilitat reduïda i una visita anticipativa i tàctil 30 minuts abans de l’inici si es sol·licita.

  • El ratolí Pérez, a càrrec de la companyia Tutatis Produccions el 13 d’octubre a les 12h al Centre Cultural La Casa Elizalde (Carrer de València, 302).
  • El carreró de les bruixes, a càrrec de la companyia Poca Cosa Teatre el 24 de novembre a les 12h al Centre Cívic Tomasa Cuevas (Carrer de Dolors Masferrer i Bosch, 33-35).
  • La Jana i els tres ossos, a càrrec del Centre de Titelles de Lleida el 14 de desembre a les 17:30h al SAT! Sant Andreu Teatre (Carrer de Neopàtria, 54).
  • Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol, a càrrec de la companyia La Pera Llimonera el 11 de gener de 2020 a les 17:30h al SAT! Sant Andreu Teatre (Carrer de Neopàtria, 54).
  • Joc de cadires, a càrrec de la companyia Cal Teatre el 26 de gener de 2020 a les 17:30h a l’Envelat de la Festa Major de Sant Antoni (Avinguda de Mistral).
  • El silenci d’Hamelin, a càrrec de Farrés brothers i cia. el 29 de març de 2020 a les 12h al Centre Cívic Tomasa Cuevas (Carrer de Dolors Masferrer i Bosch, 33-35).
  • Espectacle pendent de programació el 5 d’abril de 2020 a les 12h al Centre Cultural La Casa Elizalde (Carrer de València, 302).
  • Cösmix, a càrrec de la companyia Teatre Mòbil el 17 de maig de 2020 a les 12h al Centre Cívic Tomasa Cuevas (Carrer de Dolors Masferrer i Bosch, 33-35).

La programació d’Espectacles Familiars Accessibles de l’Ajuntament de Barcelona neix de la col·laboració de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat amb els districtes de les Corts, l’Eixample i Sant Andreu, l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i equipaments com el SAT! Sant Andreu Teatre, el Centre Cultural La Casa Elizalde i el Centre Cívic Tomasa Cuevas.

 

Comparteix aquest contingut