Torna el Casal d'estiu per a joves i persones adultes amb discapacitat d'Horta-Guinardó

Torna el Casal d'estiu per a joves i persones adultes amb discapacitat d'Horta-Guinardó

02/06/2021 - 19:38

El període d'inscripcions és del 7 al 18 de juny. Forma part del projecte 'Temps per a tu' de foment del lleure de qualitat per a persones majors de 18 anys amb discapacitat.

El casal d’estiu ofereix activitats lúdiques, d’oci i culturals, tenint en compte les preferències i els interessos de les persones participants. Les activitats les porten a terme professionals que treballen en l’àmbit del lleure per a persones amb discapacitat.

Les activitats del casal es realitzen al Districte d’Horta-Guinardó, al Centre de Serveis Socials Horta, c. de Santes Creus, 8, del 5 al 16 de juliol, de dilluns a divendres de les 17 a les 20.30 hores.

Podeu inscriure-us del 7 al 18 de juny. Per inscriure-us heu de:

  • Emplenar la fitxa de sol·licitud
  • Lliurar-la a través del correu electrònic tempsperatu@bcn.cat, adjuntant el reconeixement del grau de discapacitat, si es té. En cas que la persona jove o adulta estigui pendent de la resolució del certificat de discapacitat, caldrà presentar un informe del Centre de Salut Mental d’Adults o d’altres serveis que puguin certificar que la persona té una discapacitat o un trastorn de salut mental.

Un cop acabat el període d’inscripció us comunicarem si la vostra sol·licitud ha estat admesa.

Heu de saber que les activitats s’adaptaran a la situació de la covid-19 d’acord amb les recomanacions que indiquin les autoritats competents en cada moment.

Per a més informació podeu adreçar-vos al correu electrònic tempsperatu@bcn.cat

Aquest casal forma part del projecte ‘Temps per a tu’ que ofereix l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat  i els districtes de la ciutat.

El ‘Temps per a tu’ és un servei per fomentar el lleure de qualitat dels infants, adolescents, joves i persones adultes amb discapacitat i, alhora, per promoure la conciliació de la vida laboral i personal de les famílies.

Comparteix aquest contingut