Nova data per a la fira d'inclusió laboral 'Sí, i millor, di-capacitat i talent'

Nova data per a la fira d'inclusió laboral 'Sí, i millor, di-capacitat i talent'

01/09/2020 - 16:22

La Fira d'ocupació "Si i millor, di-capacitat i talent" postposada per la Covid19 se celebrarà del 21 al 23 de setembre de 2020 en el marc del Saló de l'Ocupació de Barcelona, al palau 8 de la Fira de Barcelona a Montjuïc.

La Fira “Sí i millor”, organitzada per la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC) amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, tindrà lloc dins la convocatòria conjunta de BizBarcelona i el Saló de l’Ocupació, amb format presencial, seguint totes les mesures de seguretat i prevenció imprescindibles en la lluita contra la COVID-19; inclourà un ampli ventall d’iniciatives en línia.

Com en edicions anteriors, l’objectiu de la fira és facilitar la inserció laboral de les persones amb discapacitat en posar-les en contacte amb empreses interessades a contractar-les i, alhora, proporcionar eines per guanyar habilitats per trobar feina. Així, a la fira es podran fer entrevistes a candidats, s’oferiran serveis d’intermediació laboral i preselecció de candidats, conferències per part de professionals de referència en el seus camps de coneixement, presentació de les empreses participants tant en xarxes socials com presencialment, etcètera. L’any passat, al llarg del dia i mig de la fira, que va rebre uns 3.000 visitants, es van recollir 1.400 currículums i es van fer 750 entrevistes als candidats.

Per a més informació sobre l’esdeveniment, podeu consultar la pàgina web de la fira.

Comparteix aquest contingut