Tornen les Jornades de Gent Gran de les Corts amb mesures d'accessibilitat com a novetat

Tornen les Jornades de Gent Gran de les Corts amb mesures d'accessibilitat com a novetat

11/05/2022 - 11:32

Del 14 al 27 de maig hi ha programades una vintena d'activitats adreçades a la gent gran. Algunes necessiten inscripció prèvia i la majoria compten amb mesures d'accessibilitat.

El Districte de les Corts, juntament amb diferents equipaments i entitats del territori, organitza les 20es les Jornades de Gent Gran de les Corts., del 14 al 27 de maig.

L’objectiu d’aquestes jornades  és potenciar la participació de les persones grans a la vida social del districte i alhora visibilitzar la importància d’envellir com cal i el treball de les persones que ajuden a fer-ho possible.

El programa ofereix un ampli ventall d’activitats com xerrades, cinema, presentacions, jocs, música, sortides i visites, de les quals la majoria compten amb mesures d’accessibilitat. Quasi la totalitat dels espais són accessibles persones amb mobilitat reduïda i alguns disposen de bucle magnètic.

Moltes de les propostes ofereixen interpretació en llengua de signes i/o subtitulació en pantalla si es demana prèviament, com a mínim cinc dies laborables abans de l’activitat. Es pot sol·licitar a l’espai on es desenvolpa l’activitat  o trucant als telèfons 934098846 o al 683603278 (número de mòbil amb opció de Whatsapp).

Podeu consultar el programa complet i les mesures d’accessibilitat. 

Comparteix aquest contingut