Temps per a tu. Activitats de lleure per a infants d'1 a 4 anys amb discapacitat

 

És un servei per fomentar el lleure de qualitat per a la petita infància (d'1 a 4 anys) amb discapacitat i els seus germans i germanes de fins a 6 anys. Alhora promou la conciliació de la vida laboral i personal de les famílies.

S'ofereixen activitats lúdiques i jocs adaptats tenint en compte les preferències i els interessos de les persones participants. Són dutes a terme per professionals d’entitats que treballen en l’àmbit del lleure per a persones amb discapacitat. 

Cal que sapigueu que:

  • El període d’inscripció és del 5 al 16 de setembre de 2022. Tot i així, la inscripció estarà oberta durant tot el curs mentre quedin places lliures. 
  • La inscripció al "Temps per a tu" per a petita infància té un cost segons preu públic, amb reduccions depenent de la situació socioeconòmica familiar.

Podeu demanar més informació a través del correu electrònic tempsperatu@bcn.cat

Aquest servei l’ofereix l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI i dels districtes de la ciutat.

Les activitats s'adaptaran a la situació de la covid-19 d'acord amb les recomanacions que indiquin les autoritats competents en cada moment.

Què cal fer si us interessa?

Consulteu tota la informació i inicieu el tràmit de sol·licitud des de l'Oficina Virtual de Tràmits de l'Ajuntament de Barcelona

On i quan trobareu el Temps per a tu?

Els dissabtes de 10 a 13.30 h, a partir de l'1 d'octubre, quinzenalment.

Districte de Gràcia
Lloc: Escola Bressol Municipal Sant Medir, c. Santa Rosa, 7

Districte de Nou Barris
Lloc: Escola Bressol Municipal Can Dragó, av. Rio de Janeiro, 16

Per conèixer les dates exactes de les activitats, podeu preguntar-ho enviant un correu electrònic a tempsperatu@bcn.cat

 

Imatge del programa Temps per a tu per a infants d'1 a 3 anys amb il·lustració que imita un rellotge de sol i, al centre, silueta d'una persona. Fons, groc i vermell

Comparteix aquest contingut