×

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/apps/app0486/www/acciocomunitaria/includes/file.phar.inc).

Acció comunitària i medi obert: set mesos, set experiències

27/09/2018 - 12:45 h

Acció comunitària. Acció comunitària en medi obert és un estudi sobre set projectes que proposen un procés de treball comunitari en l'espai públic.

Durant els propers mesos compartirem l'entrevista que hem fet als i les referents del projectes que han format part de la recerca “Acció Comunitària i Medi obert. Estudi de casos”

L’acció en el medi obert implica sortir dels espais de treball tancats per apropar-se als espais més informals de relació. En aquest marc, diferents professionals plantegen l’accessibilitat i la proximitat com a elements bàsics que permetin construir el vincle educatiu.

Durant els propers 7 mesos (setembre-març) compartirem l’entrevista que hem fet als i les referents dels projectes que han format part de la recerca “Acció Comunitària i Medi obert. Estudi de casos” (abril 2018) realitzada per l’educador social i activista cultural Antonio Alcántara per encàrrec de la Direcció d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona.

 

2018

2019

Pots seguir-ho a les xarxes amb el HT: #AccióComunitària