×

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/apps/app0486/www/acciocomunitaria/includes/file.phar.inc).

Aquesta Mercè, "Associa’t a la festa"!

01/08/2018 - 08:40 h

Associacionisme. Un total de 170 entitats i col·lectius de la ciutat han preparat més de 200 activitats lúdiques i familiars, que es distribuiran per diferents espais de la plaça de Catalunya.

"Associa’t a la festa" arriba a la tercera edició i ho fa com a proposta consolidada que visibilitza un dels actius més preuats de la ciutat: la vitalitat i diversitat del teixit associatiu.

Del 22 al 24 de setembre, en el marc de les Festes de la Mercè, la plaça de Catalunya serà el punt de trobada de 170 entitats i col·lectius de Barcelona que compartiran l’activitat i els valors transformadors amb els veïns i les veïnes de la ciutat.

Les mateixes entitats han organitzat més de dues-centes activitats lúdiques i familiars distribuïdes per diferents espais de la plaça. Un total de 25 d’aquestes propostes, a més, s’han creat conjuntament entre diferents associacions, fet que reforça un dels objectius del projecte: enfortir les relacions col·laboratives entre els agents de l’acció comunitària a la ciutat.

Enguany, l’activitat a la plaça de Catalunya s’escamparà pels espais següents, que estaran oberts a tothom:

– Dos escenaris per a propostes escèniques de diverses disciplines i formats: actuacions musicals, dansa i balls tradicionals.

– Tres carpes per a tallers i activitats infantils i familiars. Seran espais per als treballs manuals, els jocs educatius i tradicionals, els titelles o la ludoteca, i servirà per difondre valors com la criança compartida o l’ecologisme.

– Tres zones a peu de plaça per a propostes diverses, com les actuacions musicals de petit format i les activitats en moviment (acrobàcies, circ, gimnàstica artística, coreografies de Bollywood…).

– Zona d’art urbà i murals, per expressar-se lliurement sobre temes d’actualitat.

L’oferta de propostes es completa amb una cafeteria de comerç just coordinada per Setem, el Quiosc de les Entitats (amb informació sobre les associacions participants) i l’Espai Adopta, per fomentar l’adopció i tinença responsable d’animals.

Comunicació compartida

Finalment, a l’Espai de Comunicació, ubicat al centre de la plaça, es podrà seguir en viu tota l’activitat d’”Associa’t a la festa”, amb vint hores de ràdio en directe. Torre Jussana coordinarà aquesta programació compartida amb set emissores de ràdio comunitàries de la ciutat: 7deRàdio Barcelona, Boca Ràdio, Ràdio Ateneu del Clot, Ràdio Ciutat Vella, Radio Nikosia, Ona Sants-Montjuïc i Ràdio Trinijove.

Les xarxes socials també seran un dels escenaris d'”Associa’t a la festa”: podreu compartir la vostra experiència a través de Twitter, Facebook i Instagram utilitzant l’etiqueta #Associat18.

Podeu consultar el programa complert de l’Associa’t al següent enllaç: Associa’t Barcelona

Més informació