Convocatòria general de subvencions 2023

20/12/2022 - 09:00 h

Subvencions. Oberta la convocatòria de subvencions per projectes de districte i ciutat 2023

Amb data 16 de desembre de 2022, s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions per dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2023.

Al web de l’Ajuntament podreu trobar el document de la convocatòria, així com tots els documents necessaris per a la presentació i altra informació d’interès.

El termini de presentació de sol·licituds és del 9 al 26 de gener de 2023, ambdós inclosos. És important tenir en compte que no s’admetrà a tràmit cap sol·licitud presentada fora del termini establert. És obligatori presentar la sol·licitud telemàticament.

Des de Torre Jussana, el servei de l’Ajuntament de Barcelona destinat a donar suport a les diverses formes d’associacionisme de la ciutat de Barcelona, han preparat una pàgina, l’Especial SubvencionsBCN hi trobareu recursos i informació de suport per a resoldre dubtes i informació sobre els diferents tràmits que cal fer en cada moment relacionats amb aquests ajuts municipals (en el procés de sol·licitud, reformulació, modificació i justificació).