Cuinant a Zona Nord. Presentem un receptari comunitari

Acció comunitària. Tres grups de cuina de la zona nord s'uneixen per elaborar un receptari comunitari que recull la riquesa culinària del territori.

L’acte de presentació del receptari a Torre Baró inclou tallers de henna i bijuteria, degustació i cinema a la fresca.

El divendres 12 de juliol a les 19h tindrà lloc a la plaça Eucaliptus de Torre Baró la presentació del receptari “Cocinando en Zona Nord” elaborat per tres grups de cuina de la zona nord: les dones del projecte B-Mincome de participació Comunitària, el grup de Cuina Saludable de la Zona Nord i el grup “Dones amb Força” del projecte B-Mincome d’Economia Social i Solidaria.

Aquests tres grups han treballat al voltant de la cuina durant tot el curs de manera independent, però han decidit sumar esforços per mostrar la feina feta durant l’any i compartir amb el barri aquesta riquesa culinària, que també forma part de la riquesa comunitària del territori on confluïm.

Quelcom més que menjar

La cuina és el punt de trobada de moltes cultures que conviuen en el nostre territori, és per això que, a través dels fogons, podem explicar experiències viscudes, compartir moments i intercanviar receptes, afavorint els ponts entre veïns i veïnes de diferents orígens, cultures, generacions i religions. La presentació del receptari esdevé així, espai de trobada i coneixement que ens permet descobrir noves maneres de cuinar, més saludables i sostenibles i aprendre a cuinar amb els recursos que tenim al nostre abast.

L’acte començarà de 19h a 20h amb dos tallers per a tots els públics: henna i bijuteria i continuarà de 20h a 20.30h amb una breu presentació del receptari i l’elaboració i degustació de 3 platets que cuinarem nosaltres mateixes. Finalment, hi haurà sessió de cinema a la fresca organitzat pel Casal de Barri de Torre Baró.