Eduquem juntes: Davant la complexitat d’educar, quin paper juga la comunitat?

Acció Comunitària. Reflexions al voltant de la complexitat d'educar amb la presentació de tres experiències i una peça de teatre.

Aquesta activitat s’emmarca a la secció +Energies Comunitàries, un espai que surt dels marges per a poder oferir altres activitats que ha preparat el territori.

Volem reflexionar al voltant de la complexitat d’educar. Quin és el paper que pot jugar la comunitat? Com podem respondre a les necessitats que identifiquem des dels serveis públics i les entitats del barri? Es presentaran, també, tres experiències: Juguem junts al barri de la Trinitat Vella, Compartim coneixences al barri del Bon Pastor i Fabulorum Locus, el nou espai de contes i lectura a Baró de Viver. Tancarà l’activitat una peça de teatre dels alumnes de l’escola Santíssima Trinitat.

Dijous, 30 de maig
De 17:15h a 19h

  • 17:15h Presentació de l’activitat
  • 17:30h Intercanvi d’experiències
  • 18:30h Peça de teatre
  • 19h Berenar

Al Centre Cívic Trinitat Vella.
Per aquesta activitat no cal inscriure’s.

Adreçada a professionals i entitats del món de l’educació, famílies i ciutadania interessada

Coprodueixen l’activitat: Escola Ramon Berenguer III, Escola Ramon i Cajal, Escola Santíssima Trinitat, EBM El tren i CDIAP

La VI Trobada d’energies comunitàries

Els barris de Barcelona estan plens d’iniciatives comunitàries: de veïnes i veïns que es troben i s’organitzen amb finalitats molt diverses i que omplen de vida i d’oportunitats les biblioteques, els casals, els centres cívics, les escoles…

La VI Trobada de les Energies Comunitàries que mouen la ciutat de Barcelona vol ser una oportunitat per conèixer, reconèixer i connectar totes aquestes iniciatives, els projectes comunitaris i les persones que els fan possibles.

La VI trobada va passar a la Franja Besòs de Sant Andreu del 21 al 30 de març de 2019. Aquesta activitat s’emmarca a la secció +Energies Comunitàries, un espai que surt dels marges per a poder oferir altres activitats que ha preparat el territori.