×

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/apps/app0486/www/acciocomunitaria/includes/file.phar.inc).

Els casals de barri comencen a reobrir

15/06/2020 - 12:01 h

Equipaments. Els casals de barri recuperaran progressivament l’activitat presencial durant les properes setmanes.

Tres mesos després d’abaixar la persiana, aquests espais de trobada i interrelació tornen a rebre els veïns i veïnes del barri i reprenen part de l’activitat presencial.

L’activitat, però, no s’ha aturat en cap moment. Durant aquests 90 dies, els equips dels diferents casals han posat en marxa un munt d’iniciatives i recursos en línia. S’han organitzat activitats culturals, esportives, d’entreteniment, comunitàries, etc., que han permès mantenir un confinament actiu i saludable.

Ara, aquests equipaments de proximitat comencen a obrir les portes amb nous protocols i mesures de seguretat, però ho fan d’una manera progressiva.

De moment, els casals que podeu trobar oberts són:

La resta d’equipaments segueixen treballant en alguns canvis físics i noves maneres de fer que s’han hagut d’implementar per garantir la seguretat de tothom. En les properes setmanes tornaran a rebre els veïns i les veïnes.

Des dels webs Casals de Barri i Acció Comunitària us informarem puntualment dels casals que van obrint al públic.