Jornada d’Intercanvi d’experiències comunitàries de la XBCNA

Divendres 19 d’octubre, la Xarxa Bcn Antirumors organitza una jornada de treball pels seus membres per tal de poder continuar aprofundint i aprenent en la tasca antirumors realitzada a la ciutat.

Enguany, l’organitzador de la jornada és el Grup de Territori de la Xarxa, qui s’encarrega de traslladar els objectius, recursos i eines antirumors als barris i districtes.

 

Divendres 19 d’octubre el Grup de Territori de la XBCNA organitza una jornada de treball sobre experiències comunitàries en la qual aprofundirem en les metodologies per la creació i gestió d’aquest tipus de projectes, fent especial èmfasi en la perspectiva intercultural i antirumors, així com la participació diversa.

Durant la jornada es podran conèixer de primera mà diferents projectes comunitaris amb perspectiva intercultural de la ciutat, comptarem amb la presencia de l’associació gitana Kali Zor per parlar de l’acció comunitària en contextos culturals diversos i finalment treballarem la participació diversa en projectes comunitaris a través d’una dinàmica en clau territorial.

Podeu inscriure-us a la jornada omplint el següent formulari

Divendres 19 d’octubre, de 9:15h a 14:15h,

a la Lleialtat Santsenca (C/Olzinelles 31)

#JornadaXBCNA2018