La festa de l’Associa’t 2021 tanca la seva edició més descentralitzada portant l'associacionisme als barris

29/09/2021 - 08:56 h

Associacionisme. Més de quaranta activitats organitzades per entitats i associacions s'han integrat al programa de la Mercè.

Tres dies intensos plens d’acció comunitària, solidaritat, cultura i diversió han estat el resultat de la festa de l’Associa’t d’aquest any.

Durant la Mercè, tot i les dificultats derivades de la pandèmia i gràcies a la participació de més de cinquanta entitats de la ciutat, hem pogut gaudir de mostres de danses i música de tot el món, xerrades i accions de sensibilització solidàries, jocs inclusius i molt més.

Cinc territoris i espais de la ciutat de Barcelona s’han omplert de la festa de l’Associa’t 2021: Sants, Gràcia, el Clot, el parc de la Ciutadella i la Rambla. Una festa descentralitzada amb prop de cinquanta activitats, en les quals hi han participat més de 2.300 persones sempre respectant les mesures sanitàries.

Tota la programació (més de quaranta activitats) ha estat coproduïda amb les entitats, fundacions i associacions de Barcelona que treballen per un món més just i responsable amb el voluntariat i l’acció desinteressada.

Gràcies a totes les que heu fet possible la festa comunitària i associativa d’aquesta Mercè 2021. A les entitats que han organitzat activitats, a Torre Jussana per tota l’organització, a 7deRàdio, Boca Ràdio, Ràdio Ateneu del Clot, Ràdio Ciutat Vella, Ràdio Farró, Ona de Sants-Montjuïc, Ràdio TriniJove, per les 20 hores de ràdio en directe donant veu a les entitats de la ciutat, a l’Espai Jove La Fontana, al Centre Cultural La Farinera del Clot i al Centre Cívic Cotxeres de Sants per oferir l’espai per a les activitats i pel suport, a la Xarxa de Ràdios Comunitàries per cedir el quiosc de Ràdio Rambles, a La Veïnal TV per fer possible l’‘streaming’ de Ràdio Associa’t i a l’Institut de Cultura de Barcelona.

Amb la festa de l’Associa’t aprofitem les festes de la Mercè perquè la ciutadania gaudeixi de l’activitat associativa i comunitària de Barcelona, la conegui i hi pugui participar. Llarga vida a l’associacionisme barceloní!