Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

#MascaretesEnXarxa confecciona 10.000 mascaretes a professionals essencials de Barcelona

08/05/2020 - 19:05 h

Acció comunitària. #EntreTotesTot

La tasca col·lectiva, la creativitat i el suport mutu no tenen fronteres.

La Xarxa de Dones Cosidores de Barcelona ja han produït 10.000 mascaretes per a serveis essencials de Nou Barris i treballadores de l’Ajuntament de Barcelona.

I no només això, sinó que segueixen cosint per noves comandes i Barcelona Activa els acaba d’encarregar 2.850 mascaretes més.

#MascaretesEnXarxa és una acció coordinada i impulsada per la Xarxa de Dones Cosidores de Barcelona, on hi participen vuit col·lectius de la Xarxa de Dones Cosidores que estan treballant de manera desinteressada en l’elaboració de mascaretes. Hi han participat 37 dones, a més d’algunes veïnes de la Xarxa de Suport de Verdum. I ja hi ha més de 40 entitats del territori de Nou Barris i arreu que han rebut les mascaretes  de #MascaretesEnXaraxa.

Sostenibilitat, cures, activisme i suport mutu són les paraules que defineixen #MascaretesEnXarxa.

Aquest projecte ha estat coordinat juntament amb amb la Fundació Pare Manel, amb la Cooperativa Etcèteres i la Xarxa de Suport Mutu del Verdum, amb el suport del projecte Energies Comunitàries.

Us deixem amb la infografia de la Marta Monaj , que detalla la coordinació que pot arribar a tenir la comunitat quan la voluntat és cuidar-se mútuament!

Aquí trobareu tots els detalls d’aquest projecte.