"L'Armari de Can Portabella" és un projecte d'Intercanvi de roba que vetlla per les persones i la sostenibilitat

26/07/2019 - 11:23 h

Així Funciona l'Armari de Can Portabella

El Projecte Comunitari "L'Armari de Can Portabella" promou l'intercanvi de roba infantil i el consum responsable entre les veïnes i veïns del barri.

Has comprat una peça de roba per al teu fill i només se l’ha posat una vegada? Et sap greu llençar-la i no saps què fer-ne? Nosaltres la guardem perquè una altra família la pugui aprofitar i tu et puguis beneficiar del que hagi pogut deixar algú altre.

Aquesta iniciativa neix amb l’objectiu de fomentar un consum racional i sostenible de la roba.
És habitual que a les cases on hi ha infants es vagi acumulant roba que se’ls queda petita i que encara està en bon estat.

Així Funciona l’Armari de Can Portabella

Per tal d’aprofitar aquesta roba i educar als infants en valors com el consum sostenible i la cooperació es posa a disposició de les persones del barri un espai on deixar la roba que ja no es faci servir i agafar-ne d’altra.

Aquest punt fixe d´intercanvi de roba, en el que les persones usuàries cal que es donin d’alta portant alguna peça de roba i facilitant les seves dades personals.

El personal del casal verifica el bon estat de la roba, per vetllar per la qualitat del projecte, i es porta un control de les peces que cada persona deixa i agafa per assegurar que no es produeix un benefici individual (persones que només agafen) sinó que és genera un bé comú (s’agafa i es deixa roba).

Pots passar a deixar la teva roba de dilluns a divendres de 9.30 h a 13.30 h i de 16.30 h a 20.30 h

Més informació a:

Casal de Barri Can Portabella
Carrer de Virgili, 18
08030 Barcelona
T. 935 970 194
informacio@canportabella.cat