Mostra d'Entitats i Serveis: deu anys fent pinya al Besòs i el Maresme!

Cultura i lleure. El dissabte 5 d'octubre, la rambla de Prim s'omplirà de propostes festives amb la Mostra d'Entitats i Serveis del barri

El dissabte 5 d'octubre, una seixantena d'entitats i serveis del barri del Besòs i el Maresme surten al carrer per donar-se a conèixer al veïnat.

“Entre totes fem barri!” és l’eslògan de la Mostra d’Entitats i Serveis del Besòs i el Maresme, una trobada festiva en la qual les entitats i els serveis del barri donen a conèixer al veïnat la tasca que duen a terme al barri, tot compartint experiències i fent pinya.

La cita és dissabte 5 d’octubre, a la Rambla de Prim, entre els carrers de Pallars i Llull, des de les 10.00 fins a les 13.30 h. Hi participen al voltant de 60 associacions veïnals, escoles, entitats de lleure, culturals i religioses així com nombrosos serveis i equipaments del territori.

Una bona manera de conèixer les entitats i els serveis del barri d’una forma lúdica s’ha organitzat una gimcana en la qual es recorreran les diverses carpes. En aquest mateix espai, durant el matí, es faran jocs, exposicions, activitats infantils, treballs manuals, taller d’henna, creació de titelles, memory, relats cooperatius.

Al centre de la Mostra, hi haurà l’escenari principal on, a partir de els 11.00 h, s’hi faran diversos espectacles: ballada de la colla gegantera del Besòs i el Maresme, espectacle de sevillanes infantils de l’escola Miró, l’espectacle Convivim entre cultures, amb músiques i danses del món, sorteig de la gimcana amb premis, etc.

La Mostra s’organitza des del Pla de Desenvolupament Comunitari del Besòs – Maresme i enguany se celebra la desena edició.