Quatre motors de l'acció comunitària

Acció comunitària. Presentem un estudi exploratori que pretén aportar eines que millorin l'acció comunitària a partir d’identificar els elements comuns de quatre iniciatives

Durant els propers 4 mesos (octubre-gener) compartirem l'entrevista que hem fet als i les referents dels projectes que han format part de la recerca Serveis públics motors de l'acció comunitària. Estudi Exploratori de quatre casos.

Aquest estudi exploratori pretén aportar eines que millorin l’acció comunitària a partir d’identificar els elements comuns de quatre iniciatives impulsades per l’administració dels àmbits d’educació, salut i serveis socials. Es tracta de l’anàlisi de de dos projectes de Catalunya (Lleida i Olot) i dos projectes de l’Estat espanyol (Madrid i Màlaga).

Durant els propers 4 mesos (novembre-febrer) compartirem l’entrevista que hem fet als i les referents dels projectes que han format part de l’estudi Serveis públics motors de l’acció comunitària. Estudi Exploratori de quatre casos” (abril 2019) realitzada per l’educador social i activista cultural Antonio Alcántara per encàrrec de la Direcció d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona.

  • Novembre: Dinamització comunitària al barri de Sant Miquel d’Olot. Intervenció comunitària als barris i municipis de la Garrotxa
  • Desembre: Jardins socials de la Mariola. Intervenció comunitària al barri de la Mariola, Lleida
  • Gener: Agents comunitaris/àries de salut al districte de Villaverde, Madrid
  • Febrer: Construint comunitat des del col·legi Maria de la o de los Asperones, Màlaga

 

Pots seguir-ho a les xarxes amb el HT: #AccióComunitària