Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Sant Andreu estrena el servei d'interculturalitat

05/04/2018 - 13:43 h

Societat. La iniciativa vol incorporar la diversitat cultural a tots els àmbits de la vida comunitària dels barris del Districte per generar espais de reconeixement i diàleg.

La iniciativa vol incorporar la diversitat cultural a tots els àmbits de la vida comunitària dels barris del Districte per generar espais de reconeixement i diàleg.

Des d’aquest servei s’assessora i es dona suport a les entitats i serveis per projectes i iniciatives interculturals. També es dona formació i difusió d’activitats, notícies i recursos relacionats amb la diversitat cultural i es promouen espais de trobada, diàleg i apoderament.

Les persones interessades poden seguir les informacions relacionades amb la interculturalitat a la web del Districte i també es poden involucrar a la Xarxa Antirumors. Per suposat, el barri propi és un bon lloc on participar d’activitats intercultural.

Si vols contactar amb el servei d’interculturalitat ho pots fer als telèfons 674 329 676 i 674 329 679  o al correu santandreuintercultural@bcn.cat.