Sant Andreu estrena el servei d'interculturalitat

05/04/2018 - 13:43 h

Societat. La iniciativa vol incorporar la diversitat cultural a tots els àmbits de la vida comunitària dels barris del Districte per generar espais de reconeixement i diàleg.

La iniciativa vol incorporar la diversitat cultural a tots els àmbits de la vida comunitària dels barris del Districte per generar espais de reconeixement i diàleg.

Des d’aquest servei s’assessora i es dona suport a les entitats i serveis per projectes i iniciatives interculturals. També es dona formació i difusió d’activitats, notícies i recursos relacionats amb la diversitat cultural i es promouen espais de trobada, diàleg i apoderament.

Les persones interessades poden seguir les informacions relacionades amb la interculturalitat a la web del Districte i també es poden involucrar a la Xarxa Antirumors. Per suposat, el barri propi és un bon lloc on participar d’activitats intercultural.

Si vols contactar amb el servei d’interculturalitat ho pots fer als telèfons 674 329 676 i 674 329 679  o al correu santandreuintercultural@bcn.cat.