Torna el Mercat Importa; una proposta que promou l'economia social i solidària a Nou Barris

Casals de barri. Tindrà lloc el dissabte 5 d'octubre, així que ja us podeu guardar la data!

Ja tenim data pel proper Mercat Importa! Si hi voleu participar amb una parada, amb una activitat o amb qualsevol idea, hi sou més que benvingudes!

El dissabte 5 d’octubre podeu venir a fer una volteta, alguna compra i alguna cerveseta. Veniu a gaudir de l’ambient, la música i la companyia, a l’encreuament del c/Pintor Alsamora amb c/Piferrer. Una proposta que promou l’economia social i solidària i que us invita a participar!

El Mercat Importa vol ser un lloc on construir alternatives econòmiques, socials i mediambientals pel bé comú i la justícia social.

Des de la Federació Transforma Porta i altres entitats del barri de Porta i de Nou Barris ens hem proposat crear un mercat periòdic a la plaça Sóller amb la finalitat de crear un espai de trobada entre veïns i veïnes per tal de promoure oportunitats en el marc d’una economia social i solidària.

En aquesta edició, obrirem la paradeta a les 10 h i s’hi podrà ser fins a les 18 h. Com sempre, hi haurà l’Àgora, un espai de debat i pensament crític organitzat pel Col·lectiu Àgora i pel Taller de Memòria Històrica de Porta. En aquesta ocasió, debatrem al voltant de la moneda social amb la participació del Banc del Temps de Porta. També tindrem servei de barra i dinar a preus populars, així com amb moltes activitats, espectacle infantil, concerts, bon rotllo i festa.

Si hi voleu participar amb una parada, amb una activitat o amb qualsevol idea, hi sou més que benvingudes!

Si ja ho teniu clar, ompliu el formulari; en cas que necessiteu més informació, ens podeu escriure un mail o trucar-nos, sense cap problema ni compromís. Hi ha diferents tipologies de parades; d’artesania, informativa per entitats, mercat de pagès, segona mà, etc.

Si sabeu d’algú que hi pugui estar interessat, feu-li extensiva la informació, si us plau.

Més informació:

Facebook Mercat Importa 

Ateneu La Bòbila de Porta
Nou Barris – Porta
Adreça: C Estudiant 26
Telèfon: 933540570
informacio@ateneulabobila.org