You are here

Cicle de projeccions 'Pantalla Barcelona'

Del 27 d’octubre de 2022 al 28 de març de 2023, onze equipaments de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona participen en la novena edició del cicle cinematogràfic Pantalla Barcelona, una edició que recupera el funcionament habitual prepandèmic.

La cartellera d’aquesta tardor, que es podrà veure durant cinc mesos, s’ha elaborat en col·laboració amb els centres participants i posa el focus en la ciutat, amb una mirada crítica i social. El cicle, que continua fent arribar als barris el millor cinema creat i produït a Barcelona i Catalunya, programa un seguit de pel·lícules que, en alguns casos, ja no estan disponibles al circuit de cinemes de Barcelona. És, per tant, una oportunitat única per tornar a veure aquests films en pantalla gran.

El Pantalla Barcelona amplia la reflexió més enllà de les projeccions i proposa un programa d’activitats complementàries format per converses amb professionals del cinema i tallers oberts a tota la ciutadania.

La cartellera d’aquesta tardor inclou nou films centrats en la vida a Barcelona i la seva gent, tot i que també ens trasllada a altres latituds per tractar temes universals, propis de les societats urbanes contemporànies.

Reflexionarem sobre la ciutat a través de quatre documentals: Cantando en las azoteas (Enric Ribes, Espanya, 2022), City for sale (Laura Álvarez, Espanya, 2018), Robin bank (Anna Giralt, Espanya, 2022) i Waiting for Barcelona (Juho-Pekka Tanskanen, Espanya, 2018), així com des de cinc films de ficció: El inconveniente (Bernabé Rico, Espanya, 2020), Ema (Pablo Larraín, Xile, 2019), Frederica Montseny, la dona que parla (Laura Mañá, Espanya, 2021), Las leyes de la frontera (Daniel Monzón, Espanya, 2021) i Los miserables (Ladj ly, França, 2019). En aquesta novena edició, onze equipaments de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona projectaran les noves pel·lícules del cicle. Són els mateixos on s’han pogut veure les últimes edicions: CC Ateneu Fort Pienc (l’Eixample), CC Can Basté (Nou Barris), CC Can Clariana Cultural (Sant Andreu), CC Casa Groga (Horta - Guinardó), CC La Sagrera - La Barraca (Sant Andreu), CC La Sedeta (Gràcia), CC Pati Llimona (Ciutat Vella), CC Trias i Peitx (les Corts), CC Vil·la Florida (Sarrià - Sant Gervasi), CC Zona Nord (Nou Barris) i l’ Auditori de Sant Martí (Sant Martí).

Teniu el Pantalla Barcelona ben a prop de casa! Les seixanta-una projeccions es complementaran amb un seguit de col·loquis i tallers, oberts i gratuïts, que ajudaran a aprofundir en els temes plantejats a través de les pel·lícules.

Les converses també seran una porta d’entrada al món del cinema sota el guiatge dels professionals que s’hi dediquen, mentre que els monogràfics serviran per posar en pràctica diversos àmbits de la creació audiovisual, com l’animació, la realització, el maquillatge i la crítica cinematogràfica.

Les entrades continuen sent gratuïtes i es poden reservar a través del web de cada centre cívic.

Consulteu el programa complet

On:
Diferents centres cívics de Barcelona
Quan:
Des de 27/10/2022 al 28/03/2023
Població:
Barcelona
Tel.:
932660043
Web:
https://ajuntament.barcelona.cat/centrescivics/ca/projecte/pantalla-barcelona-9a-edicio#projecte-calendari

932660043

Horaris

Consulteu al calendari

.

Cal inscripció

Preus

Entrada Gratuïta